skip to Main Content

Kamunyak Miracle Safari

Kamunyak Betekenis de ‘gezegende’, was de naam van de beroemde leeuwin die 6 oryxkalveren in het Samburu Nationale Reserve adopteerde. Op deze driedaagse safari begint bij Nairobi hotel of Jomo Kenyatta International Airport en eindigt bij Nairobi Hotel of Jomo Kenyatta international Airport. Deze safari is ideaal voor gasten die Samburu Nationale Reserve willen bezoeken, zonder drukte op de weg.

DAY 1: NAIROBI TO SAMBURU NATIONAL RESERVE

U zult worden opgehaald bij Nairobi Hotel en worden overgebracht naar landingsstrook voor een 1 uur 25minuten durende vlucht om naar het Samburu nationale reserve. Na de lunch namiddag safari in Samburu.

U zult de kans krijgen om giraffes, beisa’s, generoeken, Somaliaanse struisvogels en grévyzebra’s te zien. Samburu wild reservaat is de thuisbasis van verschillende vogelsoorten. Het diner en de overnachting zullen plaats vinden in uw gekozen accommodatie.

Premium Accommodatie: Ashnil Samburu Camp

DAG 2: SAMBURU NATIONAL RESERVE

Tea of koffie drinken. We zullen de hele dag spenderen in Samburu Wild Reservaat met ochtend en middag wild safari’s in gedeelde 4×4 Land cruiser. Het diner en de overnachting zal plaats vinden in uw gekozen accommodatie.

Het reservaat van 165 vierkante kilometer is rijk aan dieren in het wild met roem voor overvloed in zeldzame noordelijke specialistische soorten zoals de Grevy Zebra, Somalische Struisvogel, Reticulated Giraffe, Gerenuk en de Beisa Oryx (ook wel Samburu Special genoemd). Het reservaat is ook populair met minimaal 900 olifanten. Bekende roofdieren zoals de leeuw, luipaard en jachtluipaard zijn een belangrijke attractie in deze park (Kamunyak de Miracle leeuwin die heeft een kind van Oryx geadopteerd is een inwoner van het reservaat). het spotten van wilde honden zijn ook een veel voorkomende attractie voor dit unieke beschermde gebied. Het vogelleven is overvloedig met meer dan 450 soorten geregistreerd. Vogels van het dorre noordelijke bushland worden aangevuld met een aantal rivierbossen. Kleine Torenvalk en de Taita-valk zijn soorten die wereldwijd worden beschermd en beiden wonen in het reservaat. Vijf soorten gecategoriseerd als kwetsbaar hebben geregistreerd in het reservaat. Dit zijn Afrikaanse heidelibel, grote zilverreiger, witkopgier, martial eagle en de geselnavelpoot. Kritisch bedreigde diersoort onder CITES – Pannenkoekschildpad (malacochersus tornieri) is te vinden in het reservaat.

DAY 3: SAMBURU NATIONAL RESERVE NAAR NAIROBI

Na het ontbijt Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Nairobi.

INBEGREPEN:

 • Vervoer volgens het programma
 • Safari in Shared safari jeep
 • Gids met meer dan acht jaar ervaring
 • Safari checklist
 • Overnachtingen volgens het programma
 • Alle maaltijden op safari startend met lunch op de eerste dag en eindigend met lunch op de laatste dag
 • Park entrees
 • Belastingen van de regering
 • Medische lucht redding verzekering tijdens de reis
 • Vlucht ticket retour Samburu

NIET INBEGREPEN:

 • Fooien
 • Dranken in de lodges en in de kampen op safari
 • Alle persoonlijke bezittingen
 • Extra optionele activiteiten naast het programma.

PREMIUM PER PERSON KOSTEN

DatumPersoonVervoer op safarikosten P/P
1 Juli 2019- 31 October 201914×4 Land CruiserUSD 1285
1 November 2019- 15 December 201944×4 Land CruiserUSD 1195
5 Januari 2020- 31 Maart 202064×4 Land CruiserUSD 1215

Kosten zijn vast
Neem a.u.b contact met ons op voor paas, Kerstmis en eenpersoonskamer toeslag

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back To Top