HET ARK

Het luxe hotel Ark ligt in het hart van Aberdare nationaal park Kenia. De Ark kijkt uit over een verlichte waterpoel en een zoutpoel die een groot aantal wilde dieren aantrekt. De ark is ontworpen met vier uitzichtdekken van waaruit talrijke balkons en lounges prachtige uitkijkpunten bieden voor het bekijken van wild. Op grondniveau biedt de bunker uitstekende fotografische mogelijkheden en komt u dichter dan u voor mogelijk houdt bij het dier, het dier komt naar u toe!

De Ark heeft een indrukwekkend aanbod aan luxe voorzieningen en diensten, zodat gasten tijdens hun verblijf optimaal kunnen genieten. Van ruime en prachtig ingerichte kamers en suites tot eetgelegenheden van wereldklasse met een mix van internationale en lokale gerechten, elk detail is zorgvuldig samengesteld om de verwachtingen te overtreffen. De spa en wellnessfaciliteiten van het hotel bieden een oase van ontspanning en verjonging, met een ruim aanbod aan behandelingen en therapieën.

Wat de Ark echt anders maakt, is de unieke wildlife-ervaring. Het hotel ligt in een wildreservaat of grenst aan een nationaal park en biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor het observeren van en interactie met een divers aanbod aan flora en fauna. Gasten kunnen deelnemen aan begeleide safari’s, natuurwandelingen of vogelexcursies en zich onderdompelen in de schoonheid van de natuur.

Met zijn mix van luxe, natuur en uitzonderlijke service is het luxe hotel Ark een icoon van ongeëvenaarde gastvrijheid en creëert het onvergetelijke herinneringen voor zijn gewaardeerde gasten.

Blogs