Luxe Kenia glamping safari’s vanuit Mombasa

Glamping Kenia safari’s. Wanneer je kijkt naar het organiseren van je safari naar Oost-Afrika Kenia is het traditionele kamperen geëvolueerd naar luxe glamping. De meeste van deze glamping kampen zijn klein en sommige zijn niet omheind waardoor de dieren rond de accommodatie kunnen lopen. Het is heel gebruikelijk om feedback te krijgen waarbij dieren hun lichaam krabden met behulp van het verblijf.

Hoe de glamping accommodatie eruit ziet!

De accommodaties zijn ruim gebouwd op een plaat en de grote canvastenten zijn overdekt en beschermd door sterke pilaren voor de veiligheid van onze klanten.

Achterin de ruime safaritenten geniet u nog van het comfort van uw eigen warme douche en toilet.

Glamping accommodaties in Tsavo oost.

Satao Luxe kamp Tsavo oost

Deze glamping accommodatie bestaat uit 20 luxe glamping Tenten gebouwd in een halfronde manier die allemaal uitkijken op een kritische kunstmatige waterpoel. De waterpoel is ‘s nachts verlicht, zodat u vanuit uw accommodatie de dieren ‘s nachts kunt bekijken.

Het kamp is niet omheind maar op de best mogelijke manier gebouwd om goed te mengen met de natuur. U zult versteld staan van de antilopen en de grote populatie olifanten die de waterpoel bezoeken.

Hun lunch wordt altijd buiten geserveerd onder een Tamarindeboom met uitzicht op de waterpoel.

Ze hebben een familietent voor 4 personen. U kunt upgraden en in de suite verblijven, die heel dicht bij de waterpoel ligt.

Ashnil Aruba zes Glamping kamp Tsavo oost

Ashnil aruba lodge is een grote lodge gelegen in Tsavo oost met uitzicht op de Aruba dam. De lodge is omheind. Tegen betaling van een toeslag kunt u kiezen voor een upgrade naar hun Luxe Tenten. De tenten zijn ruim, maar er kunnen maximaal 2 personen per tent mee. Alle maaltijden worden geserveerd in hun restaurant, samen met de andere gasten van de lodge.

Severin safari Glamping Tsavo west

Een top luxe glamping gelegen in Tsavo west. De accommodatie is niet omheind Het is omgeven door watergaten die vaak door dieren worden bezocht. Hun open restaurant biedt een uitstekend uitzicht op de top van de Kilimanjaro-berg, de hoogste berg van Afrika.

Elerai kamp Amboseli

Dit luxe kamp ligt een paar kilometer van Amboseli National Park. De glamping accommodatie biedt het beste uitzicht op de Kilimanjaro.

Kilima Amboseli

Glamping safari accommodatie in Kenia gelegen aan de rand van Amboseli nationaal park.