skip to Main Content

GALDESSA CAMP

Galdessa Camp is gesitueerd in Tsavo East National Park. Vanaf Nairobi duurt de tocht ongeveer 5 uur via de Nairobi-Mombasa highway en vanaf Mombasa duurt het ongeveer 4 uur naar het kamp. Daarnaast kunt u het kamp ook bereiken met een vlucht van ongeveer 40 minuten vanaf Mombasa en 1 uur vanaf Nairobi naar de Manyani landingsstrook. Hier zult u worden opgehaald en naar het kamp worden gebracht wat ongeveer 30 minuten zal duren.

Het park ligt aan de zuidkant van de Galana rivier wat het zien van wilde dieren garandeert, vooral omdat de dieren de Galana rivier vaak bezoeken om af te koelen en water te drinken.

Galdessa kamp heeft een hoofdkamp en een privé kamp. Het hoofd kamp heeft meer dan 10 luxe bungalows met een privé veranda. Tussen elke bungalow is genoeg ruimte en privacy en bevat een ruime badkamer.

Er is een restaurant en eetgedeelte waar gasten kunnen genieten terwijl ze de schoonheid van de savanne en wilde dieren kunnen aanschouwen.

Het privé kamp bestaat uit 3 luxe bungalows met elk een eigen badkamer en heeft een eigen eetgedeelte.

Het weer is warm en droog maar er waait een koel briesje door het feit dat het kamp gelegen is aan de oever van de Galana river. Bijzondere bezienswaardigheden in het park zijn de vulkanische kenmerken zoals het Yatta Plateau, ‘s werelds langste en oudste verkalkte lava stroom. Verschillende dieren zoals nijlpaarden, olifanten en verschillende vogelsoorten bezoeken de rivier regelmatig. Wij heten u graag welkom in Afrika en al het moois wat het te bieden heeft.

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back To Top