Galdessa Camp ligt in Tsavo East National Park, vanaf Nairobi duurt het ongeveer vijf uur via de Nairobi-Mombasa snelweg en vanaf Mombasa duurt het ongeveer vier uur naar het kamp, afhankelijk van het verkeer.

U kunt het kamp ook per vliegtuig bereiken; de vlucht duurt ongeveer 40 minuten vanaf Mombasa en 1 uur vanaf Nairobi naar Manyani Airstrip, waar u in ongeveer 30 minuten naar het kamp wordt gebracht.

Het kamp
Het kamp is gelegen aan de zuidelijke oever van de Galana rivier. Dit garandeert het spotten van wilde dieren voor of na uw game drive, aangezien de dieren de Galana rivier bezoeken om af te koelen en water te drinken.

Hierdoor begin je je safari terwijl je ontspant in het kamp en sta je te popelen om meer te ontdekken in het Tsavo East National Park.

Galdessa kamp heeft een hoofdkamp en een privé kamp. Het hoofdkamp heeft meer dan 10 luxe, semitent en ruime bungalows met een eigen veranda.

Tussen elke bungalow is er privacy en elke bungalow heeft een eigen badkamer. Er zijn een eetzaal en een restaurant waar gasten van hun maaltijden kunnen genieten terwijl ze de schoonheid van de savanne en de wilde dieren bekijken die regelmatig de Galana rivier bezoeken.

Het privé-kamp bestaat uit 3 luxe semitentbungalows met eigen badkamer en heeft een eetzaal.

Het weer is heet en droog, maar omdat het kamp aan de oever van de Galana-rivier ligt, geniet u van een koel briesje terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op vulkanische kenmerken zoals het yatta-plateau, ‘s werelds langste en oudste gefossiliseerde lavastroom.

Dieren als nijlpaarden en olifanten en verschillende vogelsoorten bezoeken de galenarivier.

Blogs