skip to Main Content

Diani strandsafari’s en rondleidingen

Diani Beach is een klein stadje aan de Indische Oceaan aan de zuidkust van Kenia, een ideale plek om uw Keniaanse safari te beginnen of te beëindigen. U kunt ook genieten van een strandverblijf. Het stadje is bekend met een prachtig wit zandstrand met warm zeewater dat veilig is om te zwemmen en snorkelen.

Zoekt u een safari rondleiding vanuit Diani hotels?

Vanuit het strand van Diani kunt u de meeste beroemde Keniaanse parken bezoeken. Zie hieronder een paar mogelijkheden:

Shimba Hills 1 Daagse safari

Nationaal park Shimba Hills ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de Diani hotels. We raden ten zeerste aan om shimba alleen voor een dagtour te bezoeken, omdat het park een klein kustregenwoudpark is met slecht zicht vanwege de dikke vegetatiebedekking. Het hoogtepunt van dit park is een bezoek aan de Sheldrick-waterval en het enige park waar wij de sabelantilopen kunnen spotten in Kenia. Lees hier meer over shimba hills nationaal park

2 Daagse Tsavo oost safari

Nationaal park Tsavo East vanuit de Diani strand Hotels is ongeveer 3 ½ uur rijden (150 km van het strand van Diani). We raden ten zeerste aan om Tsavo East een nacht of langer te bezoeken vanwege het reistijd om bij het park te komen en de grootte van het park. Lees hier meer over Tsavo East. 1-daagse Tsavo oost is mogelijk maar wij brengen meer tijd door met autorijden dan het daadwerkelijk spotten van dieren in het park. In Tsavo oost hebben wij de kans om de rode olifanten te spotten en grote 4. Wij hebben geen kans om de neushoorns te spotten.

3 Daagse Tsavo west and oost safari

Driedaagse safari vanuit standhotels in Diani met een bezoek aan de nationale parken Tsavo East en Tsavo West. Bij Deze parken hebben wij grote kans om de big 5 te spotten (neushoorn, luipaard, leeuw, olifanten en buffels en veel verschillende vogelsoorten). Wij bezoeken ook de Mzima-bronnen in Tsavo West, waar wij een korte begeleide natuurwandeling maaken met een gewapende Ranger. Bij de bronnen zien wij krokodillen en nijlpaarden aan het zonnebaden. Bij een onderwaterkamer krijgen wij de kans om verschillende vissoorten te zien. Een deel van de beroemde film out of Afrika is hier gefilmd. Tsavo west is heuvelachtig en bossig.

4 Daagse Tsavo east, Tsavo west and Amboseli Safari Nationaal parken

Vierdaagse safari met een bezoek aan Nationaal Park Tsavo West, Nationaal Park Amboseli en Nationaal Park Tsavo East. Voor deze safari vertrek je van het strand van Diani naar het nationale park Tsavo west voor game drive en het spotten van dieren met overnachting in uw gekozen accommodatie. Vanuit Tsavo west gaan wij verder naar Amboseli National Park met een stop bij de beroemde Shetani-lavastroom, de meest recente vulkanische activiteit. Amboseli staat bekend om de grote kuddes olifanten en het magische uitzicht op de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika, 5894 meter. Vanuit Amboseli gaat u verder naar Tsavo East Nationaal Park voor een safaritocht op de savanne en overnachting in uw gekozen accommodatie. Voor deze safari kunnen wij aanpassen om ook een deel met de trein te reizen, waar u minder zult rijden omdat een deel van uw reis in de trein zit en sneller.

Masai Mara per vliegtuig vanuit Diani beach

U kunt ervoor kiezen om Masai Mara te bezoeken vanuit de strand hotels in Diani. Voor gasten die Masai Mara vanuit Diani willen bezoeken, is de enige optie vliegen vanuit de ukunda Diani landingsbaan. Diani strandhotels naar het Masai Mara National Reserve is ongeveer 850 km en duurt ongeveer 2 uur vliegen in de kleine vliegtuigen met 18 zitplaatsen. Als u liever rijden willen, raden we u aan een safari van 7 nachten te boeken vanuit Dian om andere parken en Masai Mara te bezoeken, dan wordt het mogelijk. Voor gasten die ervoor kiezen om te vliegen, vertrekt de vlucht om 08:00 uur, de 2 uur durende vlucht is erg interessant omdat u vanuit de lucht verschillende parken zult zien, als het niet bewolkt zien wij aan onze rechterkant de beroemde met sneeuw bedekte top van de Kilimanjaro – de hoogste berg in Afrika . Zodra u in Masai Mara landt, wordt u opgewacht door een lokale chauffeursgids die u naar de gekozen accommodatie brengt. Gasten op deze safari hebben een grotere kans om de big 5 te spotten tussen andere soorten vogels. Lees hier meer over deze vliegende safari.

Je kunt hier meer lezen over de safari’s vanuit de diani stand hotels en en de natuurparken in Kenia.

Diani Uitstapjes

 

 1. Mombasa Citytour vanuit het strand van Diani

Tijdens deze tour bezoeken gasten de stad Mombasa, de op één na grootste stad van Kenia met een schat aan historische bezienswaardigheden. Wij bezoeken de olifantenslagtanden – het monument van Mombasa, gebouwd in 1952 om een ​​bezoek van prinses Margret te herdenken. De slagtanden bevinden zich aan Moi Avenue. wij bezoeken Fort Jesus, een historische site gebouwd door de Portugezen. Je bezoekt ook de oude stad en de oude haven. Een lokale houtsnijwerkfabriek is iets dat je nooit mag missen. Op een lokale Keniaanse markt kunt u vergelijken met uw markt thuis. U kunt kiezen voor een stadsbezoek van een hele of halve dag.

 1. Dhow snorkelen en dolfijnentours

Deze tour is een volledige dagtour die u naar Kisite Marine Park brengt. Vroeg ophalen voor het ontbijt en vervolgens doorgaan naar Shimoni, door lokale dorpen rijden voordat u naar de haven van Shimoni komt, een paar uur cruise op een traditionele Dhow naar het Marinezeepark. Brengt u een paar uur door met snorkelen en dolfijnen spotten en cruise vervolgens naar een eiland voor de lunch na de lunch cruise terug naar het vasteland en ga terug naar uw Diani-strandhotels. We hebben verschillende bedrijven die de cruise-tour aanbieden, maar we raden Pili pipa dhow-tours ten zeerste aan, die deze tour al jaren aanbieden met een onberispelijke service. We kunnen ook voor uw gezin een privétour organiseren om aan uw wensen te voldoen..

 1. Diani Beach glazenbodem boottocht

Dit is een korte tocht van een paar uurtjes die u naar het rif brengt om te snorkelen en voor gasten die niet willen snorkelen, kunnen ze veel zien vanaf de glazenbodem van de boot. Afhankelijk van uw Diani-strandhotel wordt u door uw boot opgehaald bij uw hotel of naar het startpunt gebracht.

 1. Diani Fietstocht

U wordt opgehaald bij uw strandhotel en naar het winkelcentrum van Diani gebracht, het startpunt van uw uitstapje. Deze tour is ideaal voor gasten die na weken van heerlijke maaltijden willen sporten bij uw strandhotels. U fietst naar een lokale school onder leiding van informatieve gidsen, na schoolbezoek gaat u verder naar lokale dorpen, stop bij de lokale medicijnman die met u zal delen, informatie over lokale inheemse medicijnen. Ga verder naar een lokale markt voordat u terugkeert naar het startpunt. Teruggebracht naar uw strandhotel

 1. Rondleiding door Diani ukunda Dorpje

U wordt uit uw strandhotel opgehaald door onze informatieve gids naar het lokale dorp Ukunda, waar u de kans krijgt om met de lokale bevolking om te gaan. Ervaar de lokale levensstijl van de dorpelingen in verschillende informele nederzettingen van Diani. U loopt over de smalle wegen tussen de winkels, ziet verschillende winkels en bezoekt een lokale dorpsmarkt voordat u terugkeert naar uw Diani-strandhotel.

De restaurants in Diani

Bij een verblijf rond het strand van Diani hebt u veel verschillende restaurants en bars die u kunt bezoeken voor uw lekker maaltijden en drankjes. De restaurants hebben vriendelijke prijzen en overheerlijke maaltijden.

 • Sails restaurant Beoordeeld 4 ½ sterren door Trip Advisor

Sails Sails restaurant is een Luxe restaurant rond het strand van Diani. Het is in Almanara Luxe hotel, het prestigieuze hotel is een normale VIP-bezoek punt die wordt bezocht door vele wereldberoemde leiders.

 • Blue Marlin Restaurant 4 sterren beoordeeld door Trip Advisor

Een Luxe restaurant gelegen aan het strand van Diani met een prachtig uitzicht op de oceaan waardoor u kunt genieten van uw maaltijden en drankjes terwijl u geniet van de zeewind. Het is in het Blue Marlin Hotel. Het is heel normaal dat apen uw restaurant bezoeken terwijl u van uw maaltijden geniet.

 • Nomads strandbar en restaurant beoordeeld met 4½ sterren door Trip Advisor

Een prestigieuze bar en restaurant aan het strand van Diani, omgeven door struiken en dicht bij hun boetiekhotel Nomads strandhotel. Ze serveren de beste pizza. Apen zal u vermaken door te proberen uw maaltijd te stelen. Het witte zandstrand en de blauwe Indische Oceaan is een magisch uitzicht. Naast het restaurant vindt u een duikboekingskantoor dat uw vragen over duiken, kitesurfen kan verzorgen.

 • Ali Barbour grotrestaurant 4 ½ sterren beoordeeld door trip advisor

Dineromgeving in dit unieke restaurant is iets dat u zich voor het leven zult herinneren. Het restaurant is in een grot met open lucht en omgeven door struiken. Het is heel gewoon dat u in de grot eet terwijl u geniet van het uitzicht van duizend sterren boven u. Het restaurant kan worden gereserveerd en er is gratis vervoer beschikbaar voor alle strandgasten van Diani. U kunt uw receptioniste eenvoudig vragen om het restaurant te bellen en in te boeken.

 • Havana Restaurant Beoordeeld met 4 sterren door trip advisor

Dit restaurant bevindt zich in het winkelcentrum Diani Baharini langs de strandweg van Diani. Ideaal voor lunch of diner en serveer heerlijke pizza’s uit hun buitenpizzaoven met brandhout.

 • Tiki Bar en restaurant 4 ½ ster beoordeeld door Trip Advisor

Deze bar en restaurant bevindt zich dichtbij het winkelcentrum van Diani aan de strandweg van Diani, tegenover de weg naar de landingsbaan van Ukunda. De belgische eignaar beheert het restaurant boven europeaanse niveau. Voor de beste cocktails en maaltijden raden we ze ten zeerste aan.

 • Afrikacan pot bar en restaurant 4 sterren door Trip Advisor

In het African Pot Restaurant kunt u genieten van Keniaanse maaltijden. Het restaurant bevindt zich tegenover restaurant Leonardo aan de strandweg van Diani. Als internationale klant die Kenia bezoekt, raden we u ten zeerste aan om een ​​bezoek te brengen, zodat u Keniaans eten kunt proeven. Je kunt Pilau (gekruide rijst en vlees) of chapatis proberen.

 • Leonardo’s Bar en restaurant Diani Beach beoordeeld door Trip Advisor met 4 sterren

De eignaar oorspronkelijk uit Italië, dit restaurant serveert de beste pizza in een romantische setting. Ze hebben ook goede cocktails

 • Bermann Bar en restaurant

Een lokale nieuwe bar en restaurant in het Diani ukunda weg omgeving. Een goed restaurant voor lokale maaltijden en drankjes. Beste plek om internationale wedstrijden te kijken.

Het is ongelooflijk makelijk om deze restaurants te bezoeken tijdens een verblijf rond het strand van Diani. U kunt ervoor kiezen om een ​​taxi vanaf uw hotel te nemen of naar de hotelingang van uw strandhotel te lopen en aan de Diani-strandweg een Tuk Tuk te halen (maximaal 3 personen per Tuk-tuk) en de chauffeur vriendelijk vragen, die goed Engels spreekt om u te brengen naar uw gekozen restaurant. Als u klaar bent met uw maaltijd u kunt uw een ander Tuk tuk nemen voor het terugreis.

Back To Top