Excursies in Mombasa

De onderstaande dagtochten zijn ontworpen en worden geleid door onze behulpzame en deskundige Oranje Safaris gidsen om een opmerkelijke dag met ons te garanderen. Kies één van de excursies of meerdere van onze dagtochten om het gevoel van Mombasa en zijn opmerkelijke werkelijke omgeving te krijgen.

Kinazini Dhow Tour – U vertrekt vroeg in de ochtend vanuit uw strandhotel en rijdt naar Bodo waar de tour begint met een Swahili ontbijt. Dhow cruise De dag omvat een dhow boottocht naar een zandbank in de buurt van Funzi eiland waar u de kans heeft om te zwemmen in het kristalheldere water van de Indische Oceaan.

Pili Pipa Dhow Excursie – Pick up om ongeveer 0710 uur van Diani of Mombasa strandhotel (afhankelijk van uw strandhotel). Later rijden we naar Shimoni, dat ongeveer 1 uur en 15 minuten duurt en door dorpen gaat. waar u kiekjes kunt zien van het echte Kenia; Kokosnoot plantage, Mangobomen, Cashewnoot plantages, mangroven, ook Suikerriet plantages. Bij aankomst wordt u in de haven opgewacht door het Pilli pipa Team in hun kenmerkende uniform met Pili pipa erop geschreven en met dhow- en koraalfoto’s.

Shimba Hills Nationaal Reservaat – Shimba Hills is uniek en een van de laatst overgebleven tropische kustbossen!. Het is zeer rijk aan wild en tal van vogelsoorten, vlinders en boomsoorten van grote waarde, met hulp van onze gidsen zult u veel leren en zien op deze safari. Het park heeft Sable antilopen die alleen in Shimba hills game in Kenya reserve voorkomen. om 10:00 uur optionele game wandeling naar de Sheldrick waterval Uw lunch is in shimba lodge het enige Tree hotel in het kustgebied.

Mombasa City Tour – Deze volledige/halfdaagse tour dompelt u onder in de internationale geschiedenis en smaken van deze cultureel rijke stad. Bezoek het Fort Jesus dat in 1593 door de Portugezen werd gebouwd met architectuur uit Goa. Het werd later de regeringsgevangenis tijdens de Britse koloniale periode in 1947.

Excursies in Mombasa

Kinazini Dhow tours

0 reviews

Pilli Pipa Dhow Safari

0 reviews

1 Dag Tour Mombasa Stad

0 reviews

Magische Shimba Hills

0 reviews
error: Content is protected !!