Bougainvillea Safari Lodge ligt aan de rand van de stad Karatu, ongeveer halverwege tussen Lake Manyara en de Ngorongoro krater. De lodge is gestart door een lokale boer en een kok die het potentieel zagen voor budgetvriendelijke accommodatie in Karatu.
De Lodge is ideaal voor gasten met een budget die Ngorongoro en Lake Manyara willen bezoeken.

Lodge voorzieningen

Bougainvillea Safari Lodge heeft 32 prachtige bungalows met mooie tuinen in het open landschap. In het midden van de tuin ligt een sprankelend blauw zwembad. Er is ook een kleiner zwembad voor kinderen.
De lodge heeft een receptie, kleine curiosawinkel, bar, eetzaal en vergaderzaal (die kan dienen als tweede eetzaal wanneer de lodge bezet is), allemaal in het hoofdgebouw.

 

Het is een prachtig toevluchtsoord genesteld in het hart van de Afrikaanse wildernis. Het ligt in het prachtige Serengeti National Park en biedt een betoverende ervaring voor natuurliefhebbers en liefhebbers van wilde dieren. De lodge beschikt over comfortabele accommodaties met een adembenemend uitzicht, zodat gasten zich kunnen onderdompelen in de omringende natuurlijke schoonheid. Met zijn milieuvriendelijke praktijken zet het zich in voor het behoud van het milieu en de ondersteuning van lokale gemeenschappen. De lodge biedt spannende safariavonturen, waarbij je getuige kunt zijn van de ontzagwekkende wilde dieren, waaronder leeuwen, olifanten en zebra’s, in hun natuurlijke habitat. Een verblijf in Bougainvillea Safari Lodge belooft een onvergetelijke reis in het wild.

Meer blogs