skip to Main Content

Office Diani Kenya

In ons kantoor in Kenia is het mogelijk om te betalen met Visa en MasterCard. Ons betalingsapparaat is mobiel, dus in de Mombasa omgeving is het mogelijk om ter plaatse in uw hotel te betalen!

Safari boeken

De meest gewenste manier van betalen is online via ons betalingsformulier. Je kan met Visa en Mastercard betaln direct naar onze  KCB Bank Account. Je vind het formulier op deze pagina Safari payment form

Betalingsbeleid

Een aanbetaling van 30% van het totale bedrag is vereist bij het reserveren. Het bedrag is moet worden betaald 45 dagen voor aanvang van het tour programma. Als de reservering binnen 45 dagen na vertrek plaatsvindt, dient het volledige bedrag te worden betaald op het moment van bevestiging.

Annulerings-voorwaarden

Alle annuleringen moeten schriftelijk worden ontvangen. Aangezien alle accommodaties een annuleringsvergoedingen opleggen, die worden naar ons doorgestuurd.
Reserveringen die worden geannuleerd, verminderd in verblijfsduur of verminderd in bezettingsgraad, zijn onderhevig aan annulerings- en vergoedingskosten.

De schaal voor annuleringskosten:
35% bij annulering tussen 45 en 35 dagen voor aankomst
50% indien geannuleerd tussen 34 en 15 dagen voor aankomst.
100% bij annulering 14 dagen en 24 uur voor aankomst

Omdat service zo belangrijk is proberen wij altijd 100% van het bedrag terug over te maken waar mogelijk is bij annulering !

Back To Top