Base Camp Maasai Mara is evenzeer een thuis als een toeristische bestemming. Hier worden gasten meer dan bezoekers, ze worden deel van de Masai gemeenschap. We verwelkomen u rond de open haard, om verhalen te delen en sterren te kijken.

Voor de gamedrive gaan de gasten over een hangbrug om het park in te gaan.

Het kamp met 12 tenten ligt aan de grens van het park met uitzicht op een seizoensgebonden rivier en de open vlaktes van Masai Mara. Alle tenten zijn uitgerust met bio-flush toiletten, op zonne-energie verwarmde safari douches, en een privé balkon, waar u direct uitzicht heeft op het Maasai Mara National Reserve. De Family Riverside Tent is de perfecte keuze voor grotere groepen, of voor gezinnen die met kinderen reizen. De tent heeft twee aparte vleugels, elk met een tweepersoonsbed en een gedeelde badkamer. Onze Family Riverside Tent biedt een groter deluxe balkon om families of groepen de kans te geven in volledige privacy samen te zijn. Het Camp heeft een milieuvriendelijke Gold Rating en president Obama heeft het Camp bezocht toen hij president was.

Als het weer het toelaat worden het ontbijt en de lunch buiten geserveerd onder de struiken met uitzicht op de open vlaktes van Masai Mara. De maaltijden zijn 100% ala carte.

Blogs