skip to Main Content

“Baraka” is een Swahili woord dat zegen betekent. Deze Leuk safari kan bij Nairobi Hotel of Jomo Kenyatta International Airport beginne en eindigt bij de strand hotels in Watamu, Mombasa, Malindi of Diani. Deze driedaagse safari brengt u aan het beroemde Masai Mara Nationale Reserve en geeft gasten een grotere kans om de big five te spotten inclusief andere wilde dieren en vogels van verschillende soorten.

Safari hoogtepunten

DAG 1: NAIROBI HOTEL NAAR MASAI MARA NATIONALE RESERVE

U zult worden opgehaald bij Nairobi hotel en worden overgebracht naar Wilson luchthaven voor een 45 minuten durende vlucht naar Masai Mara reserve waardoor we op tijd zullen arriveren voor de lunch die wordt geserveerd in uw gekozen safari accommodatie.  Na de lunch zullen we om 1600 uur op wildsafari gaan tot zonsondergang in een gedeelde 4×4 land cruiser waar we op zoek zullen gaan naar de wilde dieren in het bekende Masai Mara reservaat, u hebt groot kans om de big five te spotten ”Leeuw, olifant, neushoorn, buffel en de luipaard”. Andere grote zoogdieren soorten te vinden in deze ecosysteem zijn kuddes wildebeesten, zebra’s, gazellen, impala’s, Masai giraffen en andere soorten Afrikaanse dieren in het wild. Bij zonsondergang rijden wij terug naar uw gekozen accommodatie

Premium accommodaties:

Mara serena lodge or Ashnil mara or Keekorok lodge

Basic accommodaties:

Kilima camp or Figtree lodge or Osero lodge

Tegen extra betaling kleinschalig luxe accommodaties   Sentinel camp or Neptune Mara Rianta luxury camp.

DAG 2: MASAI MARA NATIONALE RESERVE

voor het ontbijt gaan we op vroege wild safari. Na het ontbijt gaan we nogmaals op safari in een gedeelde open 4×4. Na de lunch houden we siësta voordat we op middag safari gaan om 1600 uur.

Masai Mara Trek

Het groot trek van juli tot oktober zijn er miljoenen gnoes en zebra’s te zien die hun weg heen en terug maken over de Mara rivier tijdens hun jaarlijkse trek. De Mara staat ook bekend om de leeuwen, in het bijzonder de grote mannetjes met hun zwarte manen. U zult veel olifanten zien, meestal in grote kuddes, en daarnaast ook luipaarden, cheeta’s en neushoorns. Alle leden van de Big Five zijn aanwezig . U zult zeker de Afrikaanse buffel zien. We zullen terugkeren naar het accommodatie voor het diner en een overnachting.

Het Masai Mara nationaal reservaat

Masai Mara is een Masai-woord dat ‘gespot’ betekent, dit komt omdat als ueen panoramisch foto maakt, u een massa eindeloze Savannah-graslanden ziet die worden gespot door karige struiken van crouton-dichotomieën! Het reservaat is toevallig de noordelijke voortzetting van het Serengeti nationale park van Tanzania, van waaruit de dieren vrij rondlopen op zoek naar groenere weiden.

Het Masai Mara groot trek

Elk jaar tussen juli en oktober vindt het groot dieren trek – de gnoes-migratie plaats in dit reservaat. Gedurende deze tijd komen bijna 2 miljoen gnoes, gevolgd door ongeveer een half miljoen zebra’s en ongeveer 250.000 gazellen aan in het reservaat, waar ze het Mara rivier vol krokodillen oversteken waar krokodillen vaak liggen te wachten om erop te springen! het lijkt echt op een lopende buffet voor de leeuwen en krokodillen

DAG 3: MASAI MARA GAME RESERVE NAAR MOMBASA/DIANI/MALINDI

Ochtend gamedrive voor het ontbijt. Na het ontbijt nog een gamedrive en daarna de lunch, na de lunch overgebracht naar de landingsbaan voor uw vlucht om 13.00 uur. Transfer vanuit de lunchhaven in Ukunda of Mombasa naar uw strandhotel in Mombasa Malindi of Diani.

Inbegrepen:

 • Vervoer volgens het programma
 • Safari in gedeelde safari jeep
 • Gids met voldoende ervaring
 • Safari checklist
 • Overnachtingen volgens het programma
 • Alle maaltijden op safari startend met lunch op de eerste dag en eindigend
 • met lunch op de laatste dag
 • Park entrees
 • Belastingen van de regering
 • Medische lucht redding verzekering tijdens de reis
 • Vlucht ticket Nairobi- Masai Mara en Masai Mara Diani

Niet Inbegrepen:

 • Fooien
 • Dranken in de accommodaties op safari
 • Alle persoonlijke bezittingen
 • Extra optionele activiteiten naast het programma.
 • Ballon safari USD 480 per persoon

PREMIUM PER PERSOON KOSTEN

DatumPersoonVervoer op safariKosten P/P
1 Juli 2020- 31 oktober 202114×4 Land CruiserUSD 1650
1 November 2020- 15 December 202114×4 Land CruiserUSD 1362
5 Januari 2020- 31 Maart 202114×4 Land CruiserUSD 1370

BASIC PER PERSOON KOSTEN

DatumPersoonVervoer op safariKosten P/P
1 Juli 2020- 31 oktober 202114×4 Land CruiserUSD 1390
1 November 2019- 15 December 202114×4 Land CruiserUSD 1260
5 Januari 2019- 31 Maart 202114×4 Land CruiserUSD 1285

Kosten zijn vast
Neem a.u.b contact met ons op voor paas, Kerstmis en eenpersoonskamer toeslag

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back To Top