AA MARA LODGE ligt in het wereldberoemde Masai Mara Game Reserve, in het zuidwesten van Kenia.

Gelegen op 4 km van de hoofdpoort van Sekenani en op 10 minuten rijden van Siana Springs Airstrip. Het is 255 km van Nairobi en ongeveer 6 uur rijden van Nairobi of 1 uur vliegen van Nairobi. De lodge is verspreid over 30 hectare grond.

Uitgestrekt over het uitgestrekte terrein met glooiende, verzorgde greens, een virtueel minibos van inheemse struiken en exotische bomen, een groot zwembad met uitzicht op het kampvuur, het hoofdrestaurant en de bar.

De Lodge

De lodge heeft 42 klassieke tenten, 36 cottages, het hoofdrestaurant, de bar en verschillende eetgelegenheden.

Bovendien heeft het zijn eigen goed uitgeruste safarivoertuigen met uitstekende gidsen. Er is een conferentiezaal met een capaciteit van maximaal 250 personen en tal van buitenlocaties voor diners en ontspanning.

Er is een lobby bij de receptie voor ontspanning na een lange rit naar de lodge, waar gasten worden bediend met welkomstdrankjes en gezichtsdoeken.

Het hele kamp is omgeven door een 24-uurs elektrische omheining en hoog opgeleid beveiligingspersoneel.

AA Mara Lodge is een luxe safarilodge in het hart van het Maasai Mara National Reserve in Kenia. Met zijn prachtige omgeving en uitstekende voorzieningen biedt AA Mara Lodge een onvergetelijke ervaring voor wildliefhebbers en natuurliefhebbers.

De lodge beschikt over goed ingerichte accommodaties die modern comfort combineren met een traditioneel Afrikaans tintje. Elke ruime kamer is smaakvol ingericht en voorzien van alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf. De lodge biedt ook een adembenemend uitzicht op het omringende landschap, zodat gasten zich kunnen onderdompelen in de schoonheid van de Maasai Mara.

Een van de grootste attracties van AA Mara Lodge is de nabijheid van de diverse wilde dieren van de Maasai Mara. Gasten kunnen deelnemen aan spannende gamedrives onder leiding van ervaren gidsen, waar ze de kans krijgen om de beroemde Big Five (olifant, leeuw, neushoorn, luipaard en buffel) en vele andere fascinerende diersoorten te spotten.

BLOGS