5 Redenen om met Oranje Safari te reizen:

Oranje Safari is een toonaangevende touroperator in Kenia en biedt een breed scala aan safari’s voor alle budgetten en interesses. Of je nu op zoek bent naar een klassieke gamedrive, een wandelsafari of een luchtballonsafari, Oranje Safari kan je helpen het perfecte Afrikaanse avontuur samen te stellen.

Hier zijn vijf redenen waarom je op Oranje Safari zou moeten gaan:

 1. Verantwoord toerisme Oranje Safari zet zich in voor verantwoord toerisme. Het bedrijf werkt samen met lokale gemeenschappen om ervoor te zorgen dat de safari’s een positieve invloed hebben op het milieu en de bevolking van Kenia. Oranje Safari maakt ook alleen gebruik van duurzame praktijken, zoals het gebruik van zonne-energie en recycling waar mogelijk.
  Oranje Safari verantwoord toerisme
 2. Lokale gidsen Oranje Safari gebruikt alleen lokale gidsen die experts zijn in de Afrikaanse bush. Deze gidsen hebben een grondige kennis van de plaatselijke fauna en kunnen je helpen om dieren te spotten die je op eigen houtje misschien niet zou zien. Ze kunnen ook verhalen en inzichten delen over de Afrikaanse cultuur en manier van leven.
  Oranje Safari lokale gidsen
 3. Oranje Safari biedt een breed scala aan safari s waaruit u kunt kiezen, zodat u de perfecte safari kunt vinden voor uw interesses en budget. Of je nu een klassieke gamedrive, een wandelsafari of een luchtballonsafari wilt maken, bij Oranje Safari zit je goed.

  Oranje Safari gamedrive

 4. Luxe accommodaties: Oranje Safari gebruikt alleen luxe accommodaties, zodat u ontspannen en comfortabel van uw safari kunt genieten. De lodges en kampen van het bedrijf liggen in de beste wildgebieden en bieden een prachtig uitzicht op het Afrikaanse landschap.
  Oranje Safari luxe accommodatie
 5. Onvergetelijke ervaring Een Oranje Safari is een onvergetelijke ervaring die je je leven lang zult koesteren. Je krijgt de kans om een aantal van de meest verbazingwekkende wilde dieren ter wereld te zien, over de Afrikaanse cultuur te leren en herinneringen voor het leven te maken.

Als je op zoek bent naar een Afrikaanse safari die zowel spannend als verantwoord is, dan is Oranje Safari de perfecte keuze voor jou. Neem vandaag nog contact op met Oranje Safari om uw droomsafari te plannen!

Hier zijn wat extra details over Oranje Safari:

 • Oranje Safari is lid van de Kenya Association of Tour Operators (KATO) en de United Nations World Tourism Organization (UNWTO).
 • Het bedrijf heeft meer dan 200 lokale mensen in dienst, die verschillende diensten verlenen, zoals gidsen, koken en schoonmaken.
 • Oranje Safari doneert een deel van de winst aan lokale natuurbeschermingsorganisaties.